Asfull på ett glas vin!

Jag har fått höra att min ämnesomsättning inte är som alla andras, jag får helt enkelt alldeles konstiga biverkningar som ingen annan någonsin har ens hört talas om av helt vanliga mediciner.

Har testat ett antal antedepressiva och ingen hade önskat effekt, depressionen blev inte bättre, man jag fick kliande eksem och utslag eller något konstigt psykiskt anfall. Kanske det roligaste har varit de lugnnande som jag provad, givetvis med och enligt recept, som bara har fått mig att bli än mer piggare och gå på högvarv. Skönt var när en missbruksspecialist sa till mig att många psykmediciner har omvänd verkan på mig på grund av min Adhd, tex Atarax som är ett gammalt antihistamin som numera mest använts för klåda, den blir jag lugn och lullig av.

Jag äter ju Concerta för att kunna koncentrera mig bättre, har nu ett antal "fack" eller korgar i huvudet som jag kan lägga saker och ting i och komma ihåg senare. Concerta som är en kusin till amfetamin blir jag lugnare av. Nå, sedan har jag av misbrukare hört att det är farligt att använda amfetamin samtidigt med alkohol, för att effekten, för dem i alla fall, har varit att de inte känt att de blivit berusade fastän de upenbarligen varit det enligt promille halten i blodet. Jag har blivit varnad för alkohol förgiftning eftersom man inte själv upptäcker hur berusad man är innan det är försent, läkare verkar inte ha någon som helst aning om den här effekten så jag får väl tro på de som använt substansen längre, och i större mängd.

Nu är det i alla fall testat av mig, och det av misstag. I alla fall jag blir mer berusad av ett glas vin då jag tagit Concerta, och det var inget roligt! Visserligen har min menscykel viss effekt, ett glas vin tar olika mycket och på olika sätt vid viss tid i månaden, men det här, att bli asfull av ett glas vin, det var droppen, inget jag kommer att göra om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0