Tummer ur

Detta var först publicerat den 18 mars 2008
-------------------------

Varför kan jag aldrig få saker och ting gjorda i god tid, varför blir det alltid så bråttom och allt blir utfört i sista möjliga stund så att det blir så stressigt?!?

Idag går lånetiden ut på böckerna som jag lånade ifrån biblioteket, härom dagen gick jag förbi biblioteket, det var planerad och meningen att jag skulle förbi eftersom jag i förväg visste om att skulle till dotterns skola som ligger alldeles i närheten för sk kvartssamtal en gång per termin för normen, vilket i vårt fall som regel brukar bli tim-samtal 3-4 gånger per termin eller oftare om behov finnes. Ibland undrar jag hur en ?norm-mamma? orkar med allt detta spring till skolan, hur en person som inte själv har samma funktionshinder?

Vilket jävla ord förresten? funktionshinder?orkar med allt spring det blir i skolan och så, och inte förstår vad det handlar om. Där har jag åtminstone en fördel, jag vet hur det känns själv även om det alltid är individuellt så kan jag sätta mig in i min dotters situation. Hur som helst så ska böckerna in idag, och jag har inga pengar att köpa busskort för så jag kommer inte dit, inte heller har jag hämtat ut mitt nya bankomatkort ifrån banken, det gamla går ut den sista denna månaden och fastän jag hatt skriv it in en påminnelse om saken i min almanacka så kommer jag troligen inte att gå det gjort förrän måndagen den 31 mars om jag känner mig själv rätt. Kanske överraskar jag mig själv positivt, men innan pengar kommer jag inte in till centrum och kan varken lämna in böckerna eller hämta ut mitt kort.

Liver är så lätt för alla normenliga, man bara gör en sak och funderar inte ens över saken medan jag däremot alltid måste ha ett gott skäl att gå hemifrån och dessa två duger inte, jag måste vara på rätt humör för att orka lämna mitt lugna, trygga hemma. För samtalen i skolan är skäl goda nog att gå utanför ytterdörren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0