Jag hatar kvinnliga gynekologer!

Alltid när jag råkat ut för en kvinnlig gynekolog så har jag blivit så nedrigt behandlad, kännt mig smutsig och äcklig. Vad är det för fel på kvinnliga gynekologer? Tror de att bara för att de själva har en vagina så behöver de varken vara försiktiga eller finkänsliga???

Alla manliga jag har varit hos har varit helt underbara, känsliga och omtänksamma. De har talat om vad de skall göra, att det nu kommer attkännas si och så eller att det kommer att vara KALLT! Sist nu var jag hos en specialist, och givetvis råkade jag återigen ut för en kvinnlig sådan, gravid i åttonde månaden snart klar för att poppa och hur blev det? Jo, jag kände mig våldtagen!

Kalla instrument körs in i de känsligaste delar av en utan förvarning, kallt vatten sprutas in för att kunna ta ultraljud på livmoderslemhinnan. Och när jag undrade om det skulle göra ont sa hon bara att det skulle det inte göra för det dom skulle göra ont alldeles nyss, det reagerade jag inte på. Och sen gjorde det ONT, så jävla ont att jag kände det ända uppe i halsgropen!!!

Sjukhuset i fråga som den här omnämda gynekologiska specialisten jobbar på, har gjort nästan alla de undersökningaroch diagnoser som gjorts på mig på senare år, dvs de har alla papper om mig, det kan läsa allt som finns av intresse som finns om mig.

Om de nu råkar vara läskunniga vill säga! De har svart på vitt och välförvarat i datorn att mina sinnesförnimmelser är udda, att saker som för andra gör jävligt ont, det kanske jag inte ens märker, och sedan annat som inte registreras av "normen" det känns bara så jävla ont. Jag blev precis opererad av en mycket trevlig manlig gynekolog, för polyp i livmodern och samtidigt blev det givetvis också en skrapning av livmoderslemhinnan. Jaha, jag vaknade upp ur narkosen och mådde superbra, inga smärtor eller andra konstiga förnimmelser. Jag hade inget behov av allt smärtstillande jag fick med mig hem därifrån och jag är fullt medveten om att andra har ont och mår dåligt i dagar efteråt.
Bara det borde väl säga något? Att jag inte funkar som normen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0